ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες
Ταπητοκαθαρηστήριο - Λευκός Πύργος
Θεσσαλονίκη - 
2310457068


Είμαστε πλυντήριο ταπήτων (ούτε στεγνοκαθαριστήριο - ούτε μεσάζοντες) και χαιρόμαστε όταν οι πελάτες ρωτούν για το πώς που και με τι θα πλυθούν τα χαλιά τους. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς πρώτο μας μελημά είναι να μην κάνουμε εκπτώσεις στη ποιότητα και στα υψηλά στάνταρ που απαιτεί ο σωστός καθαρισμός κρατώντας τις τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

Ο καθαρισμός είναι ΤΕΧΝΗ (με ένα μαχαίρι ένας γίνεται σφάκτης και ο άλλος χειρουργός) δεν είναι κάποιο προϊον στο ράφι π.χ Coca Colla. Σήμερα το να βρεις ένα φθηνό καθαρισμό  δεν  είναι δύσκολο.  Εκείνο  όμως  που θα πρέπει να διασφαλίσεις είναι  και η  ποιότητα των υπηρεσιών  που θα λάβεις.

Είναι γνωστό σε όλους πλέον ( είτε την έχουν "πατήσει" είτε όχι ), πως ο ποιοτικός και εγγυημένος καθαρισμός   "ΔΕΝ  ΚΟΣΤΙΖΕΙ,  ΑΞΙΖΕΙ" !

Προσφερόμενες Υπηρεσίες:
 Πλύσιμο χαλιών – χειροποίητα – μηχανής – πλαστικά, 

 Πλύσιμο φλοκατών – κουβερτών – παπλωμάτων
 Δωρεάν παραλαβή – παράδωση στο χώρο σας σε όλη τη Θεσσαλονίκη ,
 Δωρεάν φύλαξη (Η δωρεάν φύλαξη ισχύει με τη προκαταβολή του 50% της αξίας του πλυσίματος)
 Επιδιόρθωση /αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια - ρέλια  - Κολλάρισμα – θερμοκολλήσεις  χαλιών,
 Επιτόπιος Καθαρισμός
 Καθαρισμός Σαλονιών
 

 


Πλύσιμο Χαλιών Χειροποίητων - Μηχανής - Πλαστικών
Παρέχουμε τη σωστή φροντίδα για τα χειροποίητα χαλιά σας. Τα χεροποίητα χαλιά είναι φημίζονται για την ανθεκτικοτητά τους σε σχέση με τα μηχανοποίητα. Αυτό συμβαίνει γιατί στα χειροποίητα η κάθε κλωστή μαλλιού είναι ξεχωριστά δεμένη γύρω από το στημόνι.
 


Πλύσιμο φλοκάτων - Κουβερτών - Παπλωμάτων

Καθαρισμός κουβερτών και παπλωμάτων σε επαγγελματικό πλυντήριο στεγνωτήριο ώστε να πετύχουμε τον άψογο καθαρισμό και την τέλεια αποστείρωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό είναι οικολογικά και υποαλλεργικά έτσι φροντίζουμε για την υγιεινή την δική σας και της οικογενειά σας.

 

 



Επιδιορθώσεις Χαλιών: Αναλαμβάνουμε την φροντίδα και την επιδιόρθωση των χαλιών σας, αλλάζοντας κρόσσια, ρέλια (ΠΡΟΣΦΟΡΑ) αλλά και το κολλάρισμα (ΠΡΟΣΦΟΡΑ) τους.Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη, ποιότητες, σχέδια αλλά και χρώματα κροσσιών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.